Våra nyheter

det är mycket på gång och vi försöker uppdatera här så gott det går. 

Kika in på vår instagram där vi lägger upp små aktuella glimtar i vår vardag! 

Godare jul 2017

Publicerad tisdag, 22 december 2017 00:00

STT - STORKÖKSTILLVERKARNA önskar er alla en riktigt God Jul samt Gott Nytt år! 


Vi önskar er alla en riktigt God Jul samt Gott Nytt år! 

I år har vi återigen valt att stödja Stadsmissionen i deras fantastiska

arbete med att hjälpa människor som lever i hemlöshet och social utsatthet. 

Vårt stöd ger 500 personer en frukost som har Stadsmissionen som sista utväg.


Team ”STT” vill tacka er alla för ett mycket gott samarbete under 2017. Vi lämnar ytterligare ett starkt år bakom oss med många fina projekt i bagaget som kök & barerna till Stockholms nya hotell "AT Six" och "Hobo" som drivs av Choice. Nationalmuseums nya kök är levererat och vi kliver ur NKS Nya Karolinska Solna. 


Vi vill även ta tillfället i akt att välkomna ytterligare en person till vårt entreprenörsteam ”STT”, Mikael Stefansson tillträdde tjänsten som säljare i december för att stärka upp vårat team ytterligare och kommer närmast från B2B-försäljning och har en köksbakgrund som bland annat kock och köksmästare. 


Stort tack för detta år, vi ser fram emot ett spännande 2018! 


Förresten, glöm inte att spana in vår nya hemsida som vi lanserade under november! 

Följ oss också gärna på vårt nystartade Instagram-konto.


En Godare Jul önskar,

STT – STORKÖKSTILLVERKARNA AB

Mikael, Aneta, Helena, Niclas, Nicole, Tobias, Mikael S.


INSTAGRAM.COM/STORKOKSTILLVERKARNAGodare jul 2016

Publicerad tisdag, 20 december 2016 01:00

STT - STORKÖKSTILLVERKARNA önskar er alla en riktigt God Jul samt Gott Nytt år! 

 

Vi önskar er alla en riktigt God Jul samt Gott Nytt år!


I år har vi återigen valt att stödja Stadsmissionen i deras fantastiska arbete med att hjälpa människor som lever i hemlöshet och social utsatthet.


Team ”STT” vill tacka er alla för ett mycket gott samarbete under 2016.


Vi ser med spänning fram emot ett utmanade 2017 då vi bl.a. kommer att leverera kök och barer till Stockholm nya hotell ”At Six” och ”Hobo” med sammanlagt 543 rum som kommer att drivas av Choice, samt Nationalmuseums nya kök där Fredrik Eriksson bli krögare.


Vi vill ta tillfället i akt att välkomna Tobias Darberg till vårt flexibla entreprenörsteam ”STT”, Tobias tillträdde tjänsten som Ledande montör i april.


I januari så förstärker vi våra resurser ytterligare då Nicole Widengren börjar som kalkylator/innesäljare. Nicole kommer närmast från NCC där hon arbetat som entreprenadingenjör.

 

En Godare Jul önskar,

STT – STORKÖKSTILLVERKARNA AB


Nationalmuseum, Stockholm

Publicerad fredag, 09 december 2016 00:00

STT - STORKÖKSTILLVERKARNA har idag tecknat avtal om att leverera kök, kafe & barer till Nationalmuseum på uppdrag av Skanska.

 

För första gången på 148 år renoveras Nationalmuseibyggnaden på Blasieholmen i Stockholm. Statens fastighetsverk (SFV), som fått regeringens uppdrag att renovera museibyggnaden, är sedan sommaren 2014 på plats i byggnaden för att åter göra Friedrich August Stülers byggnad till Sveriges modernaste museum.

 

Nationalmuseums nya restaurang med 140 platser, kafé & bar för 120 gäster kommer att drivas av krögaren Fredrik Eriksson.


http://www.sfv.se/sv/fastigheter/pagaende-byggprojekt/stockholm/renovering/


Choice, Hotel At Six, Hobo och Restaurang Tak, Stockholm 

Publicerad fredag, 28 oktober 2016 00:00

STT - STORKÖKSTILLVERKARNA har idag tecknat avtal med Nordic Property Management att leverera köken och barerna till de nya hotellen "At Six", "Hobo" samt restaurang "Tak" i Stockholm som kommer att drivas av Choice.

 

I fastigheten Trollhättan 33 samt 31 kommer två nya hotell att etableras. På taket planeras en sky-bar eller restaurang. De nya hotellen bidrar till att göra Brunkebergstorg till en levande och inspirerande mötesplats. Huset byggs om och på med tre våningar.

 

https://www.amffastigheter.se/Om-AMF-Fastigheter/Alla-fastigheter/Trollhattan-33---del-av-Urban-Escape-Stockholm/

Kungliga Musikhögskolan, Stockholm

Publicerad tisdag, 31 maj 2016 00:00

STT - STORKÖKSTILLVERKANA har idag tecknat avtal med Kungliga Musikhöskolan att leverera stoköksutrustningen samt marmorbänkar till de nya lokalerna.


Restaurang Oktav kommer att drivas av Liv och Mikael Ekermo samt Jonas Dahlberg.


http://kmh.se/kmh2016


Telia Soneras nya huvudkontor, Solna

Publicerad fredag, 18 mars 2016 00:00

STT - STORKÖKSTILLVERKARNA har idag färdigställt storköket i Telia Soneras nya huvudkontor i Arenastaden Solna på uppdrag av PEAB.

 

Telia-huset binds samman av ett innertorg som med sina tre ljusgårdar ligger 25 meter över omgivningen, ovanpå Mall of Scandinavia. Här finns gemensamma lokaler som konferens- och mötesrum, utbildningslokaler, caféer och restauranger.

 

http://www.fabege.se/Om-Fabege/Stadsdelar-och-projekt/Arenastaden/Projekt-Telia-huset/

NKS – Nya Karolinska Sjukhuset i Solna

Publicerad lördag, 20 februari 2016 13:00

STT – STORKÖKSTILLVERKARNA AB har tecknat avtal med Skanska Healthcare AB att leverera vitvarorna till NKS – Nya Karolinska Sjukhuset i Solna.


Avtalet som omfattar leverans, montage och installation av vitvaror samt storköksutrustning till pentryn och avdelningskök i den nya sjukhusanläggningen beräknas pågå fram till utgången av 2017. Leveransen av vitvarorna sker i samarbete med Elon i Nynäshamn AB.

 

STT – STORKÖKSTILLVERKARNA levererar för närvarande även de kommersiella köken samt kylentreprenaden till sjukhusköken och har i och med detta avtal order om totalt 27 miljoner kronor till NKS – Nya Karolinska Sjukhuset i Solna.

 

”Vi är stolta över att ha fått förtroendet av Skanska Healthcare att leverera vitvarorna till NKS – Nya Karolinska Sjukhuset där vi förnärvarande är mitt i leveransen av storköksutrustning, rostfri och snickeri -inredning samt kylan till de kommersiella köken. Detta stärker oss i vår fortsatta expansion av leveranser av storköksentreprenader till svensk byggindustri och är ett bevis på att det certifierade kvalitets, miljö och arbetsmiljö -arbete vi har arbetat med har gett resultat.” säger Mikael Widengren, VD.

 

STT - STORKÖKSTILLVERKARNA tillverkar professionella kök med service, trygghet och teknik. Mer än 130 000 personer serveras dagligen från de 275 kök som har levererats till personalrestauranger, hotell, sjukhus och skolor sedan starten 1990.

 

STT - STORKÖKSTILLVERKARNA har som affärsidé att tillhandahålla marknadens bästa produkter för industriell och professionell matlagning och att erbjuda hela flödet från projektering till handhavandeutbildning och serviceavtal. Vi ska vägleda kunden genom hela processen, allt för att ge maximal kundnytta.

Genom att ständigt förbättra oss med stor kunskapsåterföring ska STT - STORKÖKSTILLLVERKARNA förbli en av Sveriges ledande storköksentreprenörer.

 

Referenser och mer information hittar du på: storkokstillverkarna.se

Kontaktuppgifter: Mikael Widengren, VD, 08-732 04 91.

 

STT - STORKÖKSTILLVERKARNA AB är ett helägt dotterbolag till Widengren Marknadskonsult AB med säte i Nynäshamn. STT – STORKÖKSTILLVERKARNA har sina kunder inom svensk byggsektor och omfattar leveranser till förskolor, skolor, personalrestauranger, sjukhus & hotell samt konferensanläggningar. Man representerar marknadens mest kända tillverkare av kvalitetsprodukter inom storkök. Företaget har sitt kontor på Södermalm i Stockholm och har 5 anställda, omsättningen 2015 var 51 miljoner kronor.

 

STT Pressrelease 20160220

Bro Park Galopp

Publicerad torsdag, 21 januari 2016 00:00

STT - STORKÖKSTILLVERKARNA har idag tecknat avtal med Svensk Galopp att leverera storkök, barer och snickerier till Galoppbanan Bro Park i Uplands Bro kommun.

Bro Park Krog kommer att öppna till premiären den 19/6 och drivas av systrana Brydling.

 

Det känns otroligt bra och vi blev så glada att få chansen att driva restaurangen på Bro Park. Vi har letat länge efter lämpliga lokaler i Stockholmsområdet . Men det ska kännas rätt. Det gör det verkligen med restaurangen på Bro Park. Området har en stor potential och vi hoppas på att få både galoppubliken och andra gäster på restaurangen, säger Carina Brydling.

 

http://www.mynewsdesk.com/se/svenskgalopp/pressreleases/brydlings-blir-kroegare-paa-nya-galoppbanan-bro-park-1273608

Godare Jul 2015

Publicerad måndag, 21 december 2015 01:00

STT - STORKÖKSTILLVERKARNA önskar er alla en riktigt God Jul samt Gott Nytt år! 

 

 

I år har vi återigen valt att stödja Stadsmissionen i deras fantastiska arbete med att hjälpa människor som lever i hemlöshet och social utsatthet.

 

Team ”STT” vill tacka er alla för ett mycket gott samarbete under detta händelserika 2015 då vi når nytt försäljningsrekord.

 

Vi har under året arbetat intensivt med att förbättra vårt arbete med kvalitet, miljö samt arbetsmiljö. Vi är mycket stolta över att som enda företag i vår bransch erhållit certifiering enligt ISO9001, ISO14001 samt AFS2001.

 

Vi vill ta tillfället i akt att välkomna Helena Kryg till vårt flexibla entreprenörsteam ”STT”, Helena tillträdde tjänsten som Projektadministratör i juni.

 

En Godare Jul önskar,

STT – STORKÖKSTILLVERKARNA AB