Inspiration

Vi på STT har lång erfarenhet av storköksinredning där rostfritt, laminat, komposit, sten och trä inredning är en naturlig del i bl.a. tagningstorg och utlämningar. Detaljpassningen blir exemplarisk och säkerställer en lång livslängd i tuffa miljöer.


Låt oss inspirera dig genom att syna ett axplock från några av de många anläggningar till dags dato som vi levererat.

 

Choice At Six, Hobo & restaurang TAK

STT - STORKÖKSTILLVERKARNA har tecknat avtal med Nordic Property Management att leverera köken och barerna till de nya hotellen "AT SIX", "HOBO" samt restaurang "TAK" i Stockholm som kommer att drivas av Choice. 

Hitta hit

Brunkebergstorg 6, 111 51 Stockholm

Stora Sköndal Kristinahuset

Nya och upprustade Kristinahuset, nu som café, fest- och konferensvåning.


Med ett fantastiskt läge på höjden ut mot sjön Drevviken öppnar nu Söderorts nya café för barnfamiljer, hundägare och alla andra som vill kombinera vacker miljö med en kopp kaffe eller lunch. Gångstråken på området inbjuder till härliga promenader längs med vattnet. Fazer driver caféet och serveringen i Kristinahuset och erbjuder bakverk samt lunch- och mellanmålsfavoriter för barn och vuxna under veckodagar som helg.

Hitta hit

Herbert Widmans väg 7, 128 64 Sköndal

Nationalmuseum 

STT - STORKÖKSTILLVERKARNA har tecknat avtal om att leverera kök, café & barer till Nationalmuseum på uppdrag av Skanska.

 

För första gången på 148 år renoveras Nationalmuseibyggnaden på Blasieholmen i Stockholm. Statens fastighetsverk (SFV), som fått regeringens uppdrag att renovera museibyggnaden, är sedan sommaren 2014 på plats i byggnaden för att åter göra Friedrich August Stülers byggnad till Sveriges modernaste museum.

 

Nationalmuseums nya restaurang med 140 platser, kafé & bar för 120 gäster kommer att drivas av krögaren Fredrik Eriksson.

Hitta hit

Södra Blasieholmshamnen 2, 111 48 Stockholm

NKS - Nya Karolinska Solna

STT – STORKÖKSTILLVERKARNA AB har tecknat avtal med Skanska Healthcare AB att leverera vitvarorna till NKS – Nya Karolinska Sjukhuset i Solna.


Avtalet som omfattar leverans, montage och installation av vitvaror samt storköksutrustning till pentryn och avdelningskök i den nya sjukhusanläggningen beräknas pågå fram till utgången av 2017. Leveransen av vitvarorna sker i samarbete med Elon i Nynäshamn AB.

 

STT – STORKÖKSTILLVERKARNA levererar för närvarande även de kommersiella köken samt kylentreprenaden till sjukhusköken och har i och med detta avtal order om totalt 27 miljoner kronor till NKS – Nya Karolinska Sjukhuset i Solna.

Svenskt Näringsliv

2008

Stockholm Waterfront

2010

Hitta hit

Nils Ericsons Plan 4, 111 64 Stockholm